Testimoni RenoSkin Medic Serum | Ruam Satu Badan Makin Sembuh Selepas Healing Crisis Berminggu-Minggu!

Kulit anda ketagih steroid? Sapu selama 2-3 hari pun sudah boleh menyebabkan ketagihan steroid. Kalau sudah sapu krim sapuan steorid bertahun-tahun? Sudah pasti agak susah menghilangkan kebergantungan @ ketagihan kulit kepada krim sapuan steorid itu!

Krim sapuan steroid topikal pada mulanya akan bekerja dengan baik. Tetapi selepas penggunaan steroid topikal dalam jangka panjang berterusan, fungsi halangan epidermis berkurangan secara beransur-ansur. Kulit menjadi sensitif dan mudah bertindak balas terhadap pelbagai rangsangan luar.

Tetapi kerana fungsi steroid menekan (supressing), keradangan tidak pernah menjadi begitu teruk selagi pesakit terus menggunakan steroid topikal dari semasa ke semasa.

Jika pesakit tidak meneruskan penyapuan steroid topikal, ekzema akan muncul. Ia bukan kerana punca asal ekzema pesakit tetapi kerana kesan sampingan daripada topikal steroid itu sendiri. Ini yang dikatakan pesakit ketagih pada steroid topikal.

Krim steroid Betametasone dah tak jalan / tak berkesan langsung sebab tu cari penawar lain. Alhamdulillah jumpa RenoSkin Medic Serum. Subhanallah. Allah sebaik perancang.

Testimoni RenoSkin Medic Serum Ubat Penyakit Kulit Bebas Steroid

Sebab sudah guna krim steroid agak lama maka HEALING CRISIS = Topical Steroid Withdrawal juga lama berminggu-minggu. Kunci di sini adalah KESABARAN.

Jika pernah guna krim steroid dan beralih kepada ubat penyakit kulit bebas steroid RenoSkin Medic Serum — memang penyakit kulit akan semakin teruk sebelum ianya beransur-ansur pulih. Selepas pulih anda tidak perlu lagi bergantung kepada Medic Serum.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop