Renoskin Medic Serum | Rahsia Bagaimana Medic Serum Boleh Tahan Lama TANPA Bahan Pengawet Paraben

Renoskin Medic Serum adalah 100% semulajadi dan BEBAS daripada bahan pengawet kimia paraben.

Macam mana pulak Medic Serum boleh tahan lama tanpa paraben?

RENOSKIN MEDIC SERUM

Paraben adalah sejenis pengawet sintetik/tiruan yang diproses oleh manusia. Contoh paraben yang popular dalam produk kosmetik dan kecantikan adalah:

  • Propylparaben
  • Betylparaben
  • Ethylparaben
  • Butylparaben

Fungsi paraben adalah untuk memanjangkan hayat produk dengan menyekat pembiakan bakteria dan kulat.

Pengawet paraben selamat kalau digunakan dengan dos yang betul. Tapi harus diingat ketahanan tubuh setiap individu itu berbeza.

Ada orang yang sangat alergik dengan paraben sehinggakan dos paraben yang paling sedikit pun akan memberikan kesan yang buruk seperti kegatalan dan kulit meradang.

Formula Rahsia Medic Serum Bebas Paraben

Sememangnya ciptaan manusia itu hebat tapi jangan lupa apa yg Allah cipta itu lebih hebat.

Contoh paling mudah, sebagaimana ikan kering atau telur masin yang boleh bertahan bertahun lamanya hanya dengan garam sebagai pengawet dan proses penghasilan yang spesifik mengikut aturan, begitu juga RenoSkin Medic Serum.

RENOSKIN MEDIC SERUM

Kami kaji herba yang paling sesuai untuk kulit sensitif dan terbukti selamat berfungsi sebagai pengawet semulajadi dalam Renoskin Medic Serum.

Dengan herba yang betul, formula yang tepat, sebatian yang sempurna, maka terhasillah terapi organik RenoSkin Medic Serum, dicipta dengan penuh kasih sayang, khas untuk mereka yang berkulit sensitif yang memang alergik pada paraben.

Formulator RenoSkin Medic Serum mempunyai Master in Chemical Process dari Universiti Malaysia Pahang. Juga pengalaman lebih 5 tahun sebagai Research Assistant professor terkemuka di universiti.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop