Penyakit Kulit Ekzema | Jangkitan Kuman Eczema Herpeticum Hampir Membunuh Owen Richards!

Owen Richards, 7 tahun, adalah penghidap ekzema sejak bayi. Ekzema menyebabkan kulit Owen merah, gatal dan berdarah sebab dia menggaru hampir tanpa henti.

Segalanya bermula semasa Owen berumur 6 minggu. Pipinya sedikit merah dan merebak dengan cepat hingga ke perut dan kaki.

Apabila Owen berumur 4 tahun, ekzema semakin teruk hinggakan Owen tidak dapat berjalan tanpa menjerit kesakitan. Owen menangis meraung hampir setiap masa. Dia tidak pernah tidur lena!

Penyakit Kulit Ekzema

Ibu bapa Owen tidak mampu menenangkan Owen sebab pelukan pun menyebabkan dia kesakitan. Ekzema Owen hampir menyebabkan perkahwinan ibu bapanya runtuh.

Pada Januari 2013, Owen alami serangan eczema herpeticum – jangkitan bakteria yang memakan daging!

Penyakit Kulit Ekzema

Jangkitan kuman itu disebabkan oleh virus herpes Simplex – boleh menyebabkan buta dan maut jika sampai ke otak.

Segala jenis krim steroid and emollient tetapi keadaan Owen tidak sembuh malah semakin teruk.

Eczema herpeticum sangat jarang berlaku tapi jika berlaku ianya adalah sangat teruk dan boleh membawa maut.

Ia biasanya menjangkiti pesakit atopic eczema. Ekzema itu sendiri sangat menyakitkan. Bila terkena jangkitan kuman semakin berganda kesakitannya!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop